• Mrs. Lyles’ Schedule

     

    (Mrs. Cheatham’s Class)

    7:15 - 7:45    (30 min.)        Breakfast in the Classroom

    7:45 – 8:00   (15 min.)        Morning Work/Pledges/Announcements

    8:00 – 9:45   (105 min.)      Math

    9:45 – 10:30 (45 min.)        Science

    10:30                                SWITCH CLASSES

    (Mrs. Lyles’ Class)

    10:30 – 11:40 (70 min.)       Math

    11:40 – 12:10 (30 min.)        Lunch

    12:10 – 12:40 (30 min.)       Recess

    12:40 – 1:40 (60 min.)         Specials

    1:40 – 2:15 (35 min.)          Math (continued)

    2:15 – 3:00          (45 min.)         Science

    3:00 – 3:15          (15 min.)          Prepare to go home